Kuřecí roláda Sous-vide plněná

Kód: 1691
Původ: ČR
Neohodnoceno
229 Kč / ks 204,46 Kč bez DPH
Skladem

Hmotnost: 1000g

Náplň ze sušených rajčat a žampiónů zavinutá do vykostěného kuřecího masa.

Název metody Sous-vide je původem z francouzštiny. V překladu znamená „ve vakuu“. Tato metoda představuje vaření ve vakuu při nízké teplotě, a to až několik hodin. Je navíc šetrná, takže v upravované surovině  zanechává vitamíny a minerály.

Příprava:

Roládu vyjměte z obalu a spolu s výpekem vložte do pečící nádoby.
Pečte v předehřáté troubě cca 45 minut při teplotě 200°C. Pro křupavější kůži doporučujeme na posledních 5 minut přidat funkci gril na 220°C.
Respektujte zkušenosti s vlastní troubou. 

Tip na servírování:

Kuřecí roládu servírujte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou.